Homepagina van Ties

juni 2008

Wat wil je vertellen over de reis?Zeemannen in de dop.jpg

Ik vind het leuk om op de grote reis te gaan. Ik zal mijn vriendjes missen, vooral Keke, Koen, Kick, Balt, Scott en Floris. Ik zou het leuk vinden als ze me tijdens de reis af en toe een email gaan sturen. Sophietje, de hond van opa en oma, ga ik het meeste missen. Opa en oma niet zo erg. Ik zal mijn huis missen.

Op de boot hebben we 2 stapelbedden en ik slaap samen met Gijs. Ik slaap onder en Gijs slaapt boven. Mijn zusje slaapt in de andere kamer onder. Mijn papa bouwt een ingebouwde computer aan boord. Op die computer kunnen we schrijven hoe het met ons gaat. Wij hebben aan boord een tv. Mijn vader en moeder liggen achterin de boot in hun eigen kamer. We hebben een takel waar de rubberboot aan hangt en hij heeft 15 pk. Ties krabben vangen.jpgMijn papa is bezig op de boot om die klaar te maken voor de grote reis.

Wat lijkt je het leukste van de reis?

Ik ga lekker op het strand hockeyen, volleyballen en voetballen, samen met mijn vader en moeder. Ik ga lekker zwemmen in de zee en lekker varen met de rubberboot.

Hoe vind je het dat mama les gaat geven?

Dat vind ik leuk. Soms is mama streng, maar soms ook niet. Ik vind het leuk om naar groep 3 te gaan. Groetjes van Ties

maart 2009

Ik weet niet wat ik tot nu toe het leukste vind op de reis. Ties met vuurvlammenZwemmen is leuk, want het is lekker warm water. We spelen veel met lego en ook wel met de DS.

Lars, Jort, Ruben, Alec, Dante en Evan zijn mijn vriendjes tijdens de reis. We doen heel veel verschillende dingen met elkaar. Zandkastelen bouwen op het strand en spelen met de DS.

Ik mis ons huis, mijn kamer, mijn radio en de playmobil die nog thuis is.

Ik heb zin om naar Amerika te gaan naar de pretparken en de raket afvuring te zien. Ik heb nog steeds zin in de reis.

Ik vind het heel leuk dat mama mij lesgeeft. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Ik heb al leren lezen, rekenen en schrijven. Het leukste vind ik om te schrijven.

Groetjes,

Ties

Terug