Homepagina van Meike

juni 2008

Wat wil je vertellen over de reis?

Eieren bakken.jpgAls ik op de grote reis ga, mis ik mijn vriendinnetjes, vooral Lot, Eva, Pam, Miloe, Sophie, Bo en Mitzy. Ik ga ook juf Mireille erg missen. Ik hoop dat ze samen met hun papa en mama me af en toe een email zullen sturen. Ik neem mijn poppen mee. Ik vind het leuk om lekker eieren met spek en kaas te bakken.

Wat lijkt je het leukste van de reis?
Om op de dolfijnen te zwemmen. Ik ga ook graag krabben vangen. Ik vind het leuk om lekker televisie te kijken bij papa en mama in bed. Ik vind het leuk om naar Vlieland en Amerika te gaan.

Meike krabbenvangen.jpg

Hoe vind je het dat mama les gaat geven?
Dat vind ik leuk. Maar juf Mireille is er dan niet en die vind ik heel lief.

Groetjes en kusjes van Meike

 

 

 

Maart 2009

Het leukste op de reis vind ik het vissen vangen Spelen met vuuren pannenkoeken bakken. De lekkerste vis is de makreel. We gaan soms op de kant lekker bbq-en en dan maken we een mooi kampvuur en eten we ook marshmellows. Met de stokjes vuur maken we mooie bewegingen. Dat is leuk op de foto.

Eva, Ammadee, Isa, Catie, Silke, Jet, de kleine Engelse meisjes Jemima en Amelia, en Julia zijn de vriendinnetjes die ik tijdens de reis heb ontmoet. We gaan samen zwemmen, en spelen met polly pocket, barbie's en bratz.

Ik mis ons huis, mijn poppen en poppenkleren en mijn eigen kamer.

Ik vind het leuk om nog naar Amerika te gaan en dingetjes te kopen. Ik heb nog steeds zin de reis.

Groetjes,

Meike

Terug